Hvor længe skal du hænge på din hjemme-baseret virksomhed drøm?

En hjemme-baseret virksomhed bliver for virksomhedsejeren, en enhed i sig selv. Fordi så meget hårdt arbejde, blod, sved og tårer går ind hver hjemme-baseret virksomhed, det er nemt at se det som havende et “liv” i sin egen og en hjemme-baseret virksomhed kan være mere virkeligt for virksomhedsejeren end noget andet i deres liv.
Der er imidlertid også en mørk side til en hjemme-baseret virksomhed, især en, der er ikke ynkeligt. En del af at være en succes inden for et arbejde at home drøm betyder også, at vide, “Hvornår” at afslutte, eller “folde”. En hjemme-baseret virksomhed kan være som et spil kort, når “tab” overstiger “vinder”, kan det være tid til at give op på virksomheden og enten starte en anden sig, eller ser i andre former for ekstern beskæftigelse.
Det er blevet sagt, “at de fleste iværksættere ikke tre til fem gange” før de faktisk starte en virksomhed, der lykkes. Selv om det er bydende nødvendigt, at iværksættere være vedholdende, ikke er i stand til at acceptere fiasko, når det er indlysende, at fejl er opstået, kan være yderst skadelig.
Så, hvordan en iværksætter “kender” når det er tid til at give op eller hvornår de bør fortsætte? Enkel, mængden af faktiske “lidelse” skal måles. Følgende “lidelser måling” bør tage i betragtning:
1. hvilken type gæld iværksætteren periodiseres, og hvor mange regninger og nødvendige behov er at blive forsømt. Ingen bør leve uden mad, tøj, husly eller den nødvendige lægebehandling nødvendig for en tilfredsstillende liv. Hvis en hjemme-baseret virksomhed konstant forlader virksomhedsejer uden midler til at opretholde livet, så er det nok tid til at afslutte.
2. hvilken type følelsesmæssig smerte er iværksætteren står over for? Hvis virksomheden er blevet så stressende på grund af stigende gæld, eller entrepreneur’s familie vender mod dem på grund af virksomheden, så er det nok tid til at afslutte.
3. Hvis der er en chance for at miste et hjem eller andre bedrifter og ejendom på grund af de regninger, affødt under forretningen, så det er nok tid til at afslutte.
4. Hvis frustrationen for at have business og håndtering af de daglige operationer omkring virksomheden er større end fornøjelsen af at eje virksomheden, så er det nok tid til at afslutte.
Bemærk, jeg har kun nævnt, at det er “sandsynligvis på tide at holde op”. Ingen, men den faktiske virksomhedsejer kan tilstrækkeligt måle, når en virksomhed skal erklæres en fiasko, og når de, virksomhedsejer, bør gå væk.
Lad os se det i øjnene, endnu ældre virksomheder kan fornyet udfordringer for deres overlevelse. Markeder kan ændre drastisk nogle gange, tilsyneladende natten over. Forbrugernes adfærd kan også ændres hurtigt. Nyere virksomheder kan start-up udfordringer, men ældre virksomheder kan opstå betydelige “bump i vejen” til forretningssucces samt.
Alle de ovennævnte faktorer skal afvejes omhyggeligt inden den beslutter at “Afslut” eller “bo” med en hjemme-baseret virksomhed.
Der er nogle metoder, der kan blive en succes for at lindre nogle af de finansielle og følelsesmæssige stress, der ledsager en nødlidende virksomhed:
1. en ydre kilde til beskæftigelse kan træffes “midlertidigt”, og virksomheden kan arbejdes på “deltid” i en iværksætter fritid.
2. lån og tilskud kan træffes for at afhjælpe finansielle stammer, indtil virksomheden bliver solvent.
3. erhvervsdrivende kan hverve hjælp fra familie og venner, ved at tillade dem at “købe ind i” virksomheden eller ved at danne en LLC (begrænset ansvar Corporation), hvori virksomhedsejeren er ikke længere alene ansvarlig for gæld eller passiver. De fleste nye virksomhedsejere starter med en enkeltmandsvirksomhed model, så skifter til den mere omfattende LLC kan faktisk støtte forretningen i sin søgen efter overlevelse.
4. virksomhedsejere kan “reducere” deres udgifter både i erhvervslivet og i deres personlige liv. Nedskæringer af udgifter kan bogstaveligt redde tusindvis per måned og kan faktisk “Gem” virksomheden fra ruin!
I virkeligheden er der ingen “skam” i fiasko. Fiasko på noget kun lærer værdifulde erfaringer, lære, der kan integreres i succes på et andet tidspunkt! Hvis du lider i din hjemme-baseret virksomhed, ikke give stolthed at stoppe dig fra at indrømme nederlag og bevæger sig fremad i et andet område af livet! Det er, hvad er en iværksætter er virkelig handler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.