Et par nemme måder at tage hovedpine ud af flytning

Flytter fra et hus til et andet er altid en udfordring, men det behøver ikke at være et mareridt. Her er nogle enkle tips om hvordan man får det gjort med minimal stress og belastning.

Kig på alle alternativerne: leje en bevægende selskab, for eksempel, kontra leje en lastbil og gør det selv. Uanset hvilken alternativ giver mest mening for dig, få bud fra mere end én leverandør.

Et par dage før det flyttefirma er planlagt til at ankomme eller du skulle afhente din leje lastbil, ring til at bekræfte, at alt er på vej til at ske, når det er meningen at.

Forbered din ændring af adressekort på forhånd og sende dem, så snart det er hensigtsmæssigt at gøre dette. Posthus, utilities, virksomheder og mennesker, du gør forretninger med, rådhuset, venner, slægtninge – alle bør underrettes om din flytning.

Få en tidlig start på pakning af koncentrerer sig om sjældent brugt elementer først. Hver kasse skal have dens indhold og rummet indhold tilhører skrevet på det klart.

Tage et hårdt kig på ting du sjældent eller aldrig bruge og smide væk som mange af dem, som du kan. Jo mere smider du væk, jo mindre vil du nødt til at flytte. Hvert element du smider væk er et mindre element til at rode op du nye hjem.

Brug din ekstra håndklæder og sengetøj til at beskytte brække. Når din levering af disse ting er opbrugt, gør sammenkrøllet avis en fremragende erstatning. Skrive “Skrøbelig” på alle relevante felter.

Lægge dine værdigenstande (såsom smykker) og vigtige dokumenter (fødselsattester, bil titler, etc.) nogle sikkert sted, hvor de ikke vil være malplaceret.

Når huset er tomt, gå tilbage til en grundig slutkontrol. Kontrollere toiletter, gennemsøgning mellemrum, kælder, loftsrum, out-of-the-way krinkelkroge af alle slags. Har en anden person gør det samme inspektion separat.

Ren dit nye hjem grundigt før du går. Det er uendeligt meget lettere på måde.

Beslutte på forhånd, hvor du ønsker den tunge møbler. Ændre dit sind efter movers har afveget er ikke sjovt – især for din ryg!

Find alle sikringer, afbrydere, og vand/gas og elektriske ventiler. Optage måleraflæsninger og kontrollere røgalarmer.

Liste over telefonnumre på lokale politi og brandstationer, læger, i nærheden hospitaler, osv. Sætte en kopi af din liste i nærheden hver telefon.

Først og fremmest, planlægge, planlægge, planlægger og planlægge nogle flere. Lave en tidsplan, du kan leve med, og derefter holde sig til det. Forberedelse og omtanke vil hjælpe dig med at holde alt under kontrol og afslutte flytningen med din sunde fornuft og dit nervesystem intakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.