16,4% APR $5.000 Auto lån… Hjælp!

Er du udsat for en høj rente auto lån? Hvis ja, kan følgende e-mail diskussionen hjælpe dig. Læse om:

Kære LoanResources.Net:

Jeg var meget imponeret over din artikel med overskriften “8 Point tjekliste, evaluering Online långivere.”

Jeg har prøvet flere kilder for at refinansiere mit auto. Jeg har kun har 2 år mere til at betale $245.04 en måned. Jeg skylder 4,414.00 på billån.

Det kan ikke virke som en masse penge, men jeg ønsker en lavere rente på min billån, som er nu $16,4% APR.

Jeg skal stadig betale det i 24 måneder, men til en lavere pris, som jeg kan bruge de penge, der spares for at hjælpe betale andre regninger.

I min internet-søgninger kræves auto refinansiere lån, at du låne flere penge, end jeg har brug for. Jeg prøvede at søge for usikrede personlige lån på din hjemmeside og de krævede også, at jeg låne flere penge.

Jeg har en meget god kredit record og jeg arbejder for at få nogle af mine regninger betalt ud.

Er der noget du kan foreslå, så jeg kan få en lavere sats auto lån for under $5.000? Enhver hjælp vil blive værdsat.

Tak. Geraldine W.

***

Kære Geraldine:

Undskyld jeg har ikke fået tilbage til dig før. Jeg tog et par uger for at være sammen med familien… Tak for komplimenten om artiklen!

Anyway, jeg har læst din e-mail og jeg rent faktisk har et forslag eller to, at jeg er glad for at dele.

ET PAR TING I FØRSTE OMGANG:

1. første, du betaler en meget høj rente på 16,4% APR for en auto-lån! Jeg har tænkt mig at antage, din erklæring om din god kredit er nøjagtige. Hvis det er sandt, skal du faktisk løse dette.

2. da du behøver kun $5000, med den hensigt at afdrage det i 2 år eller mindre, jeg tror ikke, du skal kigge efter en refinance auto lån eller en refinansiere på dit hjem. Banken vil faktisk gerne låne dig meget mere penge, normalt mindst $25.000. Mens en refi eller equity lån på dit hjem tilbyder skattefordele, vi kun taler om interesse på $5.000 i løbet af 2 år. Jeg har en anden idé du ikke måske har overvejet.

HAR DU OVERVEJET?

Har du overvejet bare at sætte balancen i din billån på et kreditkort, der har en lavere rente?

1. kreditkort er, faktisk, usikker kreditlinjer med finansielle institutioner.

2. de er den perfekte økonomiske bil for en $5.000 overførsel af gæld med ekstra fleksibilitet, og du bør være stand til at finde en rente på mellem 9 til 11%, og bedre, i gennemsnit.

3. DESUDEN! Når du er godkendt, banken vil normalt give dig Tom kontrol for balance overførsler (nogle gange de vil bare gøre det for dig lige over telefonen)…,

4. OG GÆT HVAD? Størstedelen af tid, de ansporende renten på balance overførsler er ekstremt lavt; undertiden nul procent for op til 6 måneder til et år.

5. DESUDEN! Du kan ansøge om incitament kort, der giver belønninger for dit forbrug… gratis flyselskab miles, cash back programmer, osv. Jeg bruger den American Express blå, og jeg få kontanter tilbage af op til 3% på alt, hvad jeg bruger. Så til $5.000, 3% Kontant tilbage, betaler AMEX™ mig $150.

Hvordan kan du lide dem æbler? Banken betaler du for at låne penge.

ANBEFALEDE HANDLINGSPLAN:

Så, Geraldine, her er hvad jeg anbefale du gør:

1. gå tilbage til vores hjemmeside, og udforske de kreditkort tilbud vi har anbefalet. Vi har plukket ud af, hvad vi mener er de bedste tilbud, og der er en masse af dem, så tænk på det som en meget tiltrængt shoppingtur! Særligt opmærksomme på vores links for “incitament kort”. Vi har to sider af dem.

2. ansøge om uanset kort eller kort passer til din smag og behov. Der er så mange stor belønning kort. Begrænse dig selv til kun din fantasi.

3. få godkendt, modtage kort, og modtage balance overførsel kontrol.

4. betale lån til 16,4% bank!

5. afbetale kreditkort lån (med ekstremt lav sats og incitamenter), på din fritid!

… Og nyd, at du lige lavede en fremragende økonomisk flytte sparet penge, tjent penge, og gav dig fleksibilitet til at administrere din gæld på din egen tidsplan…

Håb indeværende hjælper… Lad mig vide, hvordan det hele fungerer.

Med venlig hilsen, Tom Levine

Webmaster, LoanResources.Net

info@loanresources.net

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger:

Denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet. Yderligere oplysninger om pant, gæld konsolidering, credit reparation og alle andre former for forbruger lån, kredit og gæld produkter, kan du besøge vores hjemmeside på.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.